<h2>ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ</h2><p>Service Ηλεκτρονική, Διάγνωση Service A/C, Προτετοιμασία ΚΤΕΟ, Αλλαγή Αμορτισέρ σε όλα τα είδη αυτοκινήτων, Γνήσια Ανταλλακτικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.servicenikolakakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρονική Διάγνωση</h2><p>Ελεγχος Συμπίεσης, Κινητήρα Ηλεκτρονικό έλεγχο, Πολυμετρικό Έλεγχο, Ανάλυση Κινητήρα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.servicenikolakakis.gr/more2.php?l=el&id=7918' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Προετοιμασία ΚΤΕΟ

 

Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Νικολακάκης Πειραιάς

Πριν περάσουμε το οχημά μας έλεγχο ΚΤΕΟ πάντα πρέπει να διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογικτικά που απαιτούνται όπως είναι η πρότυπη Άδεια Κυκλοφορίας.

Από την τεχνική πλευρά το αυτοκίνητό μας θα πρέπει να έχει περάσει ένα μικρό έλεγχο έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι λειτουργούν όλα τα φώτα του οχήματος (πορείας, διαστάυρωσης, θέσης, ομίχλης, πέδησης, όπισθεν, δείκτες κατεύθυνσης).  Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα ελαστικά μας αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, οι ζώνες ασφαλείας των καθισμάτων λειτουργούν κανονικά.

Στο όχημα θα πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, τρίγωνο, κυτίο Α' βοηθηών, εφεδρικό τροχό και γρύλο.

Στην περίπτωση που το όχημά μας λειτουργεί και με εναλλακτικό καύσιμο το υγραέριο ή το φυσικό αέριο, πέραν των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την κατηγορία του οχήματός μας, απαιτείται και η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης σε ισχύ (ισχύει έναν μήνα), πιστοποιημένου τεχνίτη αερίων καυσίμων για τον επανέλεγχο και καλή λειτουργία της εγκατάστασης υγραεριοκίνησης ή συστήματος φυσικού αερίου αντίστοιχα.

Αν το όχημά μας φέρει μεμβράνες στους υαλοπίνακες θα πρέπει επιπλέον των απαραίτητων δικαιολογητικών να προσκομίσουμε βεβαίωση τοποθέτησης μεμβράνης από εγκαταστάτη ή αντιπρόσωπο.
 
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αν το όχημα μας διαθέτει πρόσθετες προστατευτικές μπάρες(bull bar), θα πρέπει αυτές να διαθέτουν έγκριση τύπου, που θα πρέπει να προσκομιστεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, και να αναγραφεί στην Άδεια Κυκλοφορίας του οχήματος ότι φέρει προστατευτική μπάρα.
 
Σε περίπτωση που έχουμε κοτσαδόρο στο όχημα θα πρέπει να προσκομίσουμε και άδεια ρυμούλκησης

 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 90, Νίκαια 18414 / Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104936695
Κινητό: 6944377686