<h2>ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ</h2><p>Service Ηλεκτρονική, Διάγνωση Service A/C, Προτετοιμασία ΚΤΕΟ, Αλλαγή Αμορτισέρ σε όλα τα είδη αυτοκινήτων, Γνήσια Ανταλλακτικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.servicenikolakakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ηλεκτρονική Διάγνωση</h2><p>Ελεγχος Συμπίεσης, Κινητήρα Ηλεκτρονικό έλεγχο, Πολυμετρικό Έλεγχο, Ανάλυση Κινητήρα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.servicenikolakakis.gr/more2.php?l=el&id=7918' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Service Ηλεκτρονική Διάγνωση

 

Service Ηλεκτρονική Διάγνωση
Νικολακάκης Πειραιάς

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων - Νικολακάκης βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Παρασκευοπούλου 90 στην Νικαιά. Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο συνεργείο στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota, Opel, Fiat, Nissan, Chevrolet και όχι μόνο αφού αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα πλέον έχουν συστήματα τα οποία ελέγχονται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά. Αυτό συμβάλει στην καλύτερη εμπειρία οδήγησης αλλά ταυτόχρονα απαιτεί τον πιο σύχγρονο εξοπλισμό που θα πρέπει να έχουν τα συνεργεία αυτοκινήτων. Η διάγνωση στα αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ σημαντική διότι βοηθάει πάρα πολύ τον τεχνικό να εντοπίσει και επιδιορθώσει την εγκαίρως την βλάβη. Μην μπαίνοντας σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες η  ηλεκτρονική διάγνωση βοηθάει στην ασφάλεια τον επιβατών, την καλή λειτουργεία των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου και φυσικά στην διευκόλυνση του συνεργείου σε περίπτωση επισκευής. 

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την σωστή ηλεκτρονική διάγωνση του οχηματός σας.

Ηλεκτρονική Διάγωνση Αυτοκινήτου:

  • Ελεγχος Συμπίεσης Κινητήρα
  • Ηλεκτρονικό έλεγχο
  • Πολυμετρικό Έλεγχο
  • Ανάλυση Κινητήρα
     

 

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (VISA, MASTER)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 90, Νίκαια 18414 / Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104936695
Κινητό: 6944377686